Tipsene før du kjøper brukt storbåt

Mange bruker båten som en flytende familiehytte året rundt. Interessen for større båter har aldri vært større. Her er tipsene som sørger for et godt og trygt kjøp av storbåt.

HØYT I KURS: Mange ønsker seg stor båt i segmentet 40-50 fot. Det er som regel en stor investering, så et grundig forarbeid er viktig før en slik investering. Her får du tipsene som hjelper deg på vei. Foto: Trond J. Hansen / Båtmagasinet
HØYT I KURS: Mange ønsker seg stor båt i segmentet 40-50 fot. Det er som regel en stor investering, så et grundig forarbeid er viktig før en slik investering. Her får du tipsene som hjelper deg på vei. Foto: Trond J. Hansen / Båtmagasinet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er på hell, og mange gjør opp status etter en herlig båtsommer. Kanskje drømmer du om en større båt og mer plass.

For den som skal kjøpe båt er gjerne det første spørsmålet som melder seg: Skal vi kjøpe ny eller brukt? Ny båt har naturligvis sine fordeler, men koster også mer. Kjøper man bruktbåt kan man få veldig mye båt for pengene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer