<strong>HØYT I KURS:</strong> Mange ønsker seg stor båt i segmentet 40-50 fot. Det er som regel en stor investering, så et grundig forarbeid er viktig før en slik investering. Her får du tipsene som hjelper deg på vei. Foto: Trond J. Hansen / Båtmagasinet
HØYT I KURS: Mange ønsker seg stor båt i segmentet 40-50 fot. Det er som regel en stor investering, så et grundig forarbeid er viktig før en slik investering. Her får du tipsene som hjelper deg på vei. Foto: Trond J. Hansen / Båtmagasinet Vis mer

Tipsene før du kjøper brukt storbåt

Mange bruker båten som en flytende familiehytte året rundt. Interessen for større båter har aldri vært større. Her er tipsene som sørger for et godt og trygt kjøp av storbåt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er på hell, og mange gjør opp status etter en herlig båtsommer. Kanskje drømmer du om en større båt og mer plass.

For den som skal kjøpe båt er gjerne det første spørsmålet som melder seg: Skal vi kjøpe ny eller brukt? Ny båt har naturligvis sine fordeler, men koster også mer. Kjøper man bruktbåt kan man få veldig mye båt for pengene.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer