Tipsene som får sexlivet på glid igjen

De rette grepene kan gi magiske resultater.

HOT: Planlagt sex trenger ikke å være kjedelig. Colourbox
HOT: Planlagt sex trenger ikke å være kjedelig. Colourbox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Glem drømmen om rask tenning og spontane sexopplevelser. Med jobb, barn, fritidsaktiviteter og husvask har man altfor mye å fylle dagene med. Det er like greit å stikke fingeren i jorda med en gang. Det er tid for å tenke annerledes.

Rom for sex - Å planlegge sex fungerer kjempefint! Det trenger på ingen måte å være kjedelig. Det handler om å sette av tid, forteller sexolog og familieterapeut Thomas Johannessen til Foreldre & Barn.

Det høres kanskje ikke så sexy ut, sånn helt umiddelbart. Men det kan det altså være. Tenk deg en kveld med barnefri. Bare du og partneren din. Ingen forpliktelser og ingen ambisiøse planer.

- Dere trenger ikke å planlegge sex spesielt. Planlegg heller en kjærestekveld som gir rom for romantikk og nærhet. Det vil legge et godt grunnlag for at sex også kan bli en del av kvelden, anbefaler sexologen.

Bruk besteforeldrene Han mener det er både fornuftig og riktig å bruke besteforeldre eller andre rundt seg som barnevakt for å få tid til parforholdet.

- Med mye stress, og spesielt hvis man har dårlig nattesøvn på grunn av små barn, er det viktig, og helt nødvendig, å sette av tid til sexlivet. Det vil også gjøre dere til enda bedre foreldre for barna, forteller Johannessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer