Tissetrengt mann (63) amok på fly

Overmannet på vei til New York.

BRÅK I LUFTA: En 63 år gammel mann gikk berserk ombord på et fly fra American Airlines sist uke, fordi serveringsvogna sperret veien til toalettet. Foto: TONY GUTIERREZ/AP/SCANPIX
BRÅK I LUFTA: En 63 år gammel mann gikk berserk ombord på et fly fra American Airlines sist uke, fordi serveringsvogna sperret veien til toalettet. Foto: TONY GUTIERREZ/AP/SCANPIXVis mer

(Dagbladet): En 63 år gammel flypassasjer gikk i forrige uke berserk ombord på et fly på vei fra Rio de Janeiro til New York, fordi serveringsvogna sperret veien til toalettet.

Ifølge New York Post sparket flypassasjerer gjentatte ganger i tralla til den gikk over ende. En flyvert tok da tak i armen på den iltre mannen, noe som førte til at flyverten selv fikk et par godt plasserte slag i magen.

Et annet besetningsmedlem og en passasjer kom flyverten til unnsetning, og sammen fikk de lagt 63-åringen i bakken og stripset armene hans.

Da flyet landet ble den tissetrengte bråkebøtta satt i varetekt, før han ble fraktet sykehuset for en psykiatrisk utredning.

Røykeslagsmål Det er ikke bare de med liten blære som lager uro høyt over bakken.

Sist uke bestemte en passasjer på et fly fra Nice til New York seg for å fyre opp en sigarett midt over Atlanteren.

Som alle vet er sigaretter ombord på fly fy-fy, og besetningen så seg derfor nødt til å ta affære, skriver Abc News.

I konfrontasjonen dyttet den røyksugne mannen til en flyvert, og havnet i slagsmål med en av de andre i besetningen.

I et forsøk på å forsvare seg selv, ropte mannen gjentatte ganger at han var fransk. Han er nå anklaget for å ha forstyrret flybesetningen, og må derfor møte opp i retten denne uka.

Kakemons En 30 år gammel mann fra San Francisco lagde for ett år siden oppstyr på et fly fra US Airways på vei fra Philadelphia til Los Angeles, da han opphisset begynte å skrike med buksene nede.

Kabinmannskapet måtte til slutt overmanne 30-åringen og holde ham fast mens piloten tok en omvei via Pittsburgh for å få mannen av flyet, melder Abc News.

30-åringen hadde tillatelse til å bruke cannabis av helsemessige årsaker, men ifølge FBI skal passasjeren ha innrømmet at han spiste for mange marihuanakaker før avgang.