Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

To av de artigste bilene du kan kjøpe - og vinneren er soleklar

Alfa Romeo Giulia mot BMW M3 CS. Begge koster over millionen, men vi mener den ene forsvarer prisen bedre enn den andre. Her får du svaret på hvorfor.

AMBISIØST: Alfa Romeo har fra starten ikke lagt skjul på at det er BMWs heftigste treere som er referansen det gjelder å slå med Giulia Quadrifoglio. Om de klarer det? Svaret får du i vår duell. Alle foto: Jamieson Pothecary / Autofil
AMBISIØST: Alfa Romeo har fra starten ikke lagt skjul på at det er BMWs heftigste treere som er referansen det gjelder å slå med Giulia Quadrifoglio. Om de klarer det? Svaret får du i vår duell. Alle foto: Jamieson Pothecary / Autofil Vis mer

Ta en titt på den nye spesialversjonen av BMW M3. Bare det brutale utseendet får deg til å rygge et par skritt. M3 er selve institusjonen innen M-bilene og BMW er kjent for sine spesialversjoner helt siden EVO kom i 1988.

Vår San Marino-blå M3 har tilleggsbetegnelsen CS. De fattigslige to bokstavene står for Club Sport og antyder at den er satt opp for banekjøring, med bruksrett for vei.

Etter mange års fravær av bakhjulstrekkere, med unntak av C4, er det ikke noen direkte arverekke å ta hensyn til for Alfa Romeo. Men firkløveren på skjermene har fulgt deres sprekeste siden 1920-tallet. Og når du ser den, vet du at det er noe ekstra. Også denne gangen har Alfa Romeo tatt i. Vi lover.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?