Du leser nå Dagbladet Pluss

To av de mest ettertraktede elbilene i Norge har fått lengre rekkevidde. Vi har vurdert dem mot hverandre

BMW i3 mot Volkswagen e-golf.

POPULÆRE: VW e-Golf (t.v) og BMW i3 er to svært populære elbiler. Vi har sett nærmere på merkenes oppgraderte versjoner, og alt ligger til rette for at også disse modellene vil slå godt an i markedet. Foto: Jamieson Pothecary og VW
POPULÆRE: VW e-Golf (t.v) og BMW i3 er to svært populære elbiler. Vi har sett nærmere på merkenes oppgraderte versjoner, og alt ligger til rette for at også disse modellene vil slå godt an i markedet. Foto: Jamieson Pothecary og VWVis mer

BMW har tenkt fullstendig nytt for i3, og kommet opp med et helt nytt konsept for hvordan en bil lages. Det virker også som om dette bare er begynnelsen for hva vi har i vente på senere modeller.

Med en karbonstruktur som er koblet til en aluminiumsramme, er grunnstammen satt. Denne har igjen fått karosseripaneler av plast som er klipset på, så det sier seg selv at bilen har en konstruksjon ganske utenom det vanlige. Deler av konstruksjonen er også smittet over på BMW i8, som er laget litt på samme prinsippet.

BMW har også gjort en grundig jobb med fornybare materialer av lettvektstypen innvendig. Det ser man bare ved å ta en titt på materialene i dører og dashbord. Her er det mye resirkulere løsinger, som man ikke skal kimse av.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.