Smakstest av rødvin

To italienske får sekser

«Den lille søte», direkte oversatt, er relativt misvisende, ettersom vinene alltid er tørre og har minimalt med fruktsødme.

MED SUBSTANS: Hva med litt pasta med salami til et lite glass dolcetto? Da tar du 150 g fersk pasta, fem skiver salami ,1 ss rosepepper og 2 ss crème fraîche

Kok pastaen. Skjær salamien i biter. Vend den i crème fraîche, rosépepper og salami. Server straks. Foto: Lisbeth Michelsen
MED SUBSTANS: Hva med litt pasta med salami til et lite glass dolcetto? Da tar du 150 g fersk pasta, fem skiver salami ,1 ss rosepepper og 2 ss crème fraîche Kok pastaen. Skjær salamien i biter. Vend den i crème fraîche, rosépepper og salami. Server straks. Foto: Lisbeth Michelsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dolcetto 2018

Dolcetto blir sjelden nevnt i sammenheng med Italias mest berømte vindruer, men frembringer fruktdrevne og strukturerte viner til overkommelige priser.

Dolcetto har måttet finne seg i å spille annenfiolin etter både nebbiolo og barbera i dens hjemdistrikt Piemonte, men kan fint stå på egne bein eller bidra med sine egenskaper i blandinger.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer