To meget gode alternativer til ventepølse

Omtrent like mye jobb som å åpne en pølsepakke.

ENKEL FORRETT: Potetsalat rullet i spekeskinke. FOTO: Øivind Lie
ENKEL FORRETT: Potetsalat rullet i spekeskinke. FOTO: Øivind Lie Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Enten du skal i gang med et helstekt lammelår på grillen, eller om du skal grille en enkel biff har vi følgende forslag: Gi ventepølsa fri og disk opp med noe som er nesten like enkelt, men mye bedre.

Vi snakker om den supre kombinasjonen av grønnsaker og spekeskinke.

Her er to alternativer som begge er rullet i spekeskinke: potetsalat og grønnsakstrimler.

Forslag 1: Potetsalat og spekeskinke Du er sikkert vant til potetsalat til grillmaten. Som tilbehør. Her kan du la den få hovedrollen i forretten. Den er rask å lage og alle liker den. Både store og små.

Potetsalaten Selve potetsalaten lager du som en enkel variant: Poteter, rømme og finhakket purre. Skjær opp potetene i små terninger og kok dem til de er møre. Hell av vannet og ha i rømme og finhakket purre. Pepre. Potetsalaten skal ha en tørrere konsistens enn den du kjøper i butikken. Omtrent en halv boks rømme på fem middelstore poteter. Rør godt sammen

Rull sammen Bruker du ferdig oppskåret skinke kan du legge to skiver sammen med god overlapp. Legg på en skje med potetsalat og rull sammen. Legg på grillen og pensle med en god olje. Stek på middels varme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer