To populære hyttebåter til 300.000 kroner

Falcon BR 5 og AMT 175 BR er to praktiske båter til rundt 300.000 kroner. Forskjellene er store, og vi forteller deg hvilken som passer til ditt bruk.

GODE BÅTER: Falcon BR 5 (t.v) og AMT 175 BR er to finske nykomlinger. De er funksjonelle,
men henvender
seg til forskjellig publikum. Foto: Lars-Åke Redéen
GODE BÅTER: Falcon BR 5 (t.v) og AMT 175 BR er to finske nykomlinger. De er funksjonelle, men henvender seg til forskjellig publikum. Foto: Lars-Åke RedéenVis mer

Både Falcon BR 5 og bowrideren AMT 175 BR er ferske modeller. De føyer seg inn i trenden med aluminiumskrog med glassfiber dekk.

AMT-modellen er tilgjengelig også i en ren glassfiberversjon, mens Falcon BR 5 kun leveres med aluminiumskrog.

Vi har litt problemer med å se de åpenbare fordelene med å velge aluminiumskrog når man faktisk kan få en billigere, ren glassfiberversjon av båten. Alt i alt handler valget om personlig smak og overbevisning.

Begge båtene er produsert i Finland, og har gjennomarbeidede og gode dekksløsninger som gjør dem til praktiske bruksbåter i skjærgården enten man vil reise på små dagsturer, fiske eller ha den som en forbindelsesbåt på hytta.

Fordelen med bowrider-konseptet er at passasjerene sitter beskyttet bak vindskjermen, samtidig som man har en enkel og trygg adkomst i land over baugen og funksjonell lasteplass på fordekket.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.