To seksere av ti hvite

Med sommer og sol friskt i minne er det naturlig at hvitvin på bag in box er blant sesongens bestselgere.

BESTSELGERE: Hvem har ikke falt for fristelsen og kjøpt med seg en pappvin fra tax-free-butikken? Omtrent halvparten av de ti mest solgte hvite kan du også finne igjen på Polets bestselgerliste. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
BESTSELGERE: Hvem har ikke falt for fristelsen og kjøpt med seg en pappvin fra tax-free-butikken? Omtrent halvparten av de ti mest solgte hvite kan du også finne igjen på Polets bestselgerliste. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommeren er høysesong for tax free-utsalgene på landets flyplasser. De aller fleste benytter seg av kvoten når ferieturen er slutt, og fyller opp handlekurven med øl, vin og brennevin på vei hjem.

Omtrent halvparten av de ti mest solgte hvite bag in- boxene på tax free-utsalgene er kjente navn som også befinner seg på tilsvarende bestselgerliste på Vinmonopolet.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer