Storbyferie

Tokyo - et ekte lekeland

Det blir mer og mer populært å reise til Tokyo. Her opplever du garantert saker og ting du ikke er vant til hjemme i Norge.

METROPOL: Tokyo byr på både trend og tradisjon. Byen er et fantastisk reisemål – uansett om du er opptatt av mat, mote eller uteliv. Foto: Shuyyerstock / NTB Scanpix
METROPOL: Tokyo byr på både trend og tradisjon. Byen er et fantastisk reisemål – uansett om du er opptatt av mat, mote eller uteliv. Foto: Shuyyerstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sushikurs, sukkerspinndrinker og karaokebarer. Tokyo er det nærmeste man kommer et ekte eventyrland.

- Dryss dette tryllestøvet på hverandre, sier bartender Koushi Yomisaka (20) og fortsetter å rulle drinkglasset i en sukkerspinnmaskin.

Drinkene serveres med et stripet pappsugerør. Det er nesten som å være på tivoli. The Iron Fairies i fasjonable Ginza er en av mange underlige restaurant- og barkonsepter i byen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer