Facebook og ytringsfrihet

Tom Egeland ble nedringt etter Facebook-utspill: - Jeg er en sær liten faen fra Norge

- Jeg er fortsatt engstelig og sjenert, jeg, sier suksessforfatteren som tok kampen mot Facebook. 

Skriver om døden: Tom Egeland var midt i en ny roman med arbeidstittelen "De dødes bok" da han la seg ut med Facebook og fikk media fra hele verden på tråden. Her går han tur med Teddy på Nordstrand kirkegård. Foto: Nina Hansen
Skriver om døden: Tom Egeland var midt i en ny roman med arbeidstittelen "De dødes bok" da han la seg ut med Facebook og fikk media fra hele verden på tråden. Her går han tur med Teddy på Nordstrand kirkegård. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- I likhet med min romanfigur Bjørn Beltø, er jeg en sær liten faen fra Norge. Men jeg synes det er viktig å si fra hvis det er noe jeg mener er feil.

Tom Egeland sitter i en hvit skinnstol hjemme i villaen på Nordstrand. Skjegget har han hatt siden lenge før det ble hipsterhipt. På fanget er det så vidt puddelen Teddy rører seg for å skifte stilling.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer