Tor Atle (35) vet han vil få hjerneslag

Familiefaren vet bare ikke når det kommer til å skje.

FAMILIEN: Tor Atle, samboeren Jeanette Ødegård og de to døtrene Amalie (t.v.) og Emmeline er flinke til å kose seg sammen. - Vi klarer heldigvis å glede oss over småting, noe som er spesielt viktig når vi lever medsykdomstrusselen, sier Jeanette. Foto: Svein Brimi
FAMILIEN: Tor Atle, samboeren Jeanette Ødegård og de to døtrene Amalie (t.v.) og Emmeline er flinke til å kose seg sammen. - Vi klarer heldigvis å glede oss over småting, noe som er spesielt viktig når vi lever medsykdomstrusselen, sier Jeanette. Foto: Svein Brimi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Faren hans er pleiepasient. To onkler sitter i rullestol.

For tobarnsfaren Tor Atle Olsen (35) fra Halden synes samme skjebne uunngåelig. Han har nemlig arvet genfeilen som fører til utallige drypp og hjerneslag.

Fikk drypp på jobb Første nyttårsdag 2009: Tor Atle Olsen har vært på fjellet og feiret jul og nyttår sammen med samboeren Jeanette Ødegård og de to døtrene deres, Emmeline og Amalie.

Han føler seg ikke helt i form, er slapp, har hodepine og synsforstyrrelser, men drar likevel på jobb.

Han er vekter i Securitas, en jobb han stortrives i. Da han kommer frem til første bedrift som skal sjekkes, får han ikke låst opp. Uansett hvor mange ganger han forsøker, treffer ikke nøkkelen hullet.

Han har ingen kontroll. Så faller han om.

- Da jeg kom til meg selv, forsøkte jeg å bortforklare hendelsen med at jeg var sliten, at jeg hadde kjørt langt tidligere på dagen, men jeg valgte likevel å legge turen innom legevakten. Der gikk jeg i gulvet igjen, og da jeg senere ble testet, «strøk» jeg på alt. Dermed bar det i ambulanse til sykehuset i Fredrikstad. Der avslørte en MR-undersøkelse noen hvite flekker i hjernen som kunne tyde på at jeg hadde hatt et drypp, forteller Tor Atle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer