Tør du la barna dine bade her?

Svømmer kun centimeter fra isbjørn.

BADEBJØRNER: Det eneste som skiller isbjørner og badegjester, er et fem centimeter tykt glass. Foto: Cochrane Polar Bear Habitat/Gerry Robichaud
BADEBJØRNER: Det eneste som skiller isbjørner og badegjester, er et fem centimeter tykt glass. Foto: Cochrane Polar Bear Habitat/Gerry Robichaud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hvis du har en drøm om å svømme med isbjørner, da er The Cochrane Polar Bear Habitat (CPBH) i Canada stedet for deg.

Her har du muligheten til å svømme med verdens største landlevende rovpattedyr, og det eneste som skiller dere er et fem centimeter tykt glass, knusesikkert sådan.

Badeopplevelsen er ifølge parken også gjestenes favoritt. For å stirre inn i øynene på en diger isbjørn som svømmer kun noen titalls centimeter unna, er visstnok noe man ikke glemmer så lett.

På isbjørnens premisser Mediekontakt Stacey Bellaire i CPBH, skriver i en e-post til Dagbladet at bassenget hvor man kan bade med isbjørnene er åpent fra slutten av mai og fram til oktober - såfremt været tillater det.

Isbjørnene har også stor boltreplass, og det er ikke alltid de befinner seg i nærheten av vannet, forklarer hun.

Siden badingen forgår på isbjørnenes premisser, er det ikke alltid gjestene får tatt bilder av mennesker og isbjørner i skjønn forening i vannet.

Klimaproblemer  CPBH er en nonprofit-organisasjon.

Selv mener de at noe av det viktigste arbeidet de gjør, er å øke menneskers bevissthet rundt de problemene klimaendringer påfører isbjørner i det fri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer