Tors (63) fysiske alder: 24 år

En NTNU-test viser at Tor Oskar har helse og kropp 20-åringene kan misunne ham. Her deler han sine hemmeligheter til ungdomskilden - hva han spiser og den daglige rutinen som holder ham ung. Tre eksperter forklarer pensjonistens hemmelighet og grepene som umiddelbart gir effekt.

GODT TRENT: I artikkelen forteller Tor Oskar om hva han spiser og hvordan han trener for å holde kroppen 40 år yngre enn fødselsattesten viser. Flere eksperter kommenterer hvilke funn i forskningen som har vært finnmarkingens store lykke. Foto: Privat
GODT TRENT: I artikkelen forteller Tor Oskar om hva han spiser og hvordan han trener for å holde kroppen 40 år yngre enn fødselsattesten viser. Flere eksperter kommenterer hvilke funn i forskningen som har vært finnmarkingens store lykke. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer