Toyota med nyhet tilpasset det norske markedet

Og en nyhet som ikke er det...

HIVER SEG PÅ: Toyota har fingeren på samfunnstrendenes puls - og da kan førermiljøet bli seende slik ut. Foto: TOYOTA
HIVER SEG PÅ: Toyota har fingeren på samfunnstrendenes puls - og da kan førermiljøet bli seende slik ut. Foto: TOYOTA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Det morsomme med de to konseptene Toyota viser, er at de både har mye til felles, samtidig som de er svært ulike.

Det de har til felles er at de viser hvordan verdens største bilprodusent tolker tidsånden i form av den moderne, urbane livsstil. Det som gjør dem forskjellige, er at de henvender seg til to helt ulike kundegrupper.

Mindre folkesuv Det mest interessante for det norske publikum er selvsagt den vi ser minst av - nemlig den skyggelagte silhuetten på hovedbildet. Dette er nemlig en folkesuv, eller crossover, i kompaktklassen.

I forhold til dagens RAV4 ser den mer ut som en mellomting mellom personbil og SUV (hvorav betegnelsen crossover, som indikerer en krysning).

HR-V-konkurrent Det betyr at den antakelig vil gå rett i clinch med Hondas kommende kompakt-SUV HR-V, som vi nettopp omtalte. Det kan jo virke logisk, ettersom Toyota og Honda har fulgt hverandre som skygger i SUV-markedet i 20 år - senest med fjerde generasjon av henholdsvis RAV4 og CR-V.

Mer om denne bilen får vi ikke vite i denne omgang, men vi kommer til å oppsøke Toyota i Paris og da vil det komme mer informasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer