Toyotas glupeste familiebil

Toyota er fortsett alene om å ha en hybrid flerbruksbil på markedet. Nå er den fornyet.

KOMMER I JANUAR: Toyotas glupeste, med gjennomgripende forbedringer, skal være på plass i januar. Foto: TOYOTA
KOMMER I JANUAR: Toyotas glupeste, med gjennomgripende forbedringer, skal være på plass i januar. Foto: TOYOTA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Toyota har nå den reneste storfamilien av hybrider på markedet, som eneste bilprodusent. Med Yaris, Auris, Prius og Prius+ Seven samt i tillegg den ladbare hybridversjonen Prius Plug-in.

Det minner oss om at det faktisk var Toyota som startet elektrifiserings-racet vi ser i dag, samtidig som de har havnet litt i skyggen av de rene elbilene og det som er i ferd med å ta av for alvor nå: De ladbare hybridene av annen generasjon.

Familie og taxi Men Toyota fortsetter ufortrødent med å videreutvikle eksisterende produktspekter og har blant annet spritet opp designspråket betraktelig de siste årene.

Allerede da den kom bar Prius+ Seven preg av designmessige nyvinninger, men nå har Toyota tatt skrittet helt ut med en ny og oppdatert versjon av det som utvilsomt er merkets glupeste familiebil. Og taxi.

Dette er noe vi spådde da vi testet den første gang. Er det en bil som preger taxi-bildet i våre gater i tillegg til den uunngåelige Mercedes-Benz E-klasse, så er det denne romslige og fleksible 7-seteren med sin økonomiske hybrid-drivlinje.

Og nå kan altså Toyota annonsere en stor oppgradering av markedets eneste 7-seters fullhybrid. Målet har vært å gi den et mer dynamisk eksteriør samt et mer raffinert interiør, gjøre den mer høyteknologisk, og tilfredsstille de nye Euro6-avgassnormene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer