Italia

Tre italienske perler på tre dager

Fantastiske fresker, matmekka og edle dråper er noe av det som venter deg på en intensiv tredagers i Firenze, Bologna og Arezzo.

VAKKER UTSIKT: 
Legg turen til Piazzale Michelangelo (Michelangelo-plassen) når solen går ned. Elven Arno og hele Firenze utfolder seg foran deg. 
Foto: AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO
VAKKER UTSIKT: Legg turen til Piazzale Michelangelo (Michelangelo-plassen) når solen går ned. Elven Arno og hele Firenze utfolder seg foran deg. Foto: AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dag 1 - Firenze

Firenze tar pusten fra deg med sine vakre bygninger, museer og gallerier.

09:00: Frokost på hotellet eller gjør som de lokale, ta «un café» (enkel espresso) på en av de tradisjonsrike caféene i Firenze, som vakre Gilli (fra 1733) eller ærverdige Rivoire. Dyr kaffe får du servert ved bordet på uteserveringen, eller du kan gjøre om italienerne, drikke kaffen stående ved bardisken og betale en brøkdel av prisen. Nyt synet (eller la deg friste) av lekre sicilianske cannoli eller profiterols og alle de andre søtsakene bak disken.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer