Du leser nå Dagbladet Pluss
LANGS MOSELELVA: I de bratte hellingene langs elva ligger vinmarkene som produserer de anerkjente moselvinene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
LANGS MOSELELVA: I de bratte hellingene langs elva ligger vinmarkene som produserer de anerkjente moselvinene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer

Tre moselviner får topp score

Moseldalen er definitivt en av Tysklands vakreste vinregioner. Vinene står ikke tilbake for omgivelsene, og er også helt i toppen av hva Tyskland har å by på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I bratte hellinger langs elva ligger vinmarkene idyllisk til i frodige omgivelser. Regionen er Tysklands femte største, og har et jordsmonn dominert av skifer som også tydelig viser seg i vinene. Det er spesielt byene Wehlen, Bernkastel og Erden som utmerker seg med flotte enkeltvinmarker, men flere andre byer er også kjent for god kvalitet.

Fra lette og tørre til halvtørre og edelsøte har moselvinene en eleganse, friskhet og mineralitet som gjør de unike i vinverden.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer