Tre moselviner får topp score

Moseldalen er definitivt en av Tysklands vakreste vinregioner. Vinene står ikke tilbake for omgivelsene, og er også helt i toppen av hva Tyskland har å by på.

LANGS MOSELELVA: I de bratte hellingene langs elva ligger vinmarkene som produserer de anerkjente moselvinene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
LANGS MOSELELVA: I de bratte hellingene langs elva ligger vinmarkene som produserer de anerkjente moselvinene. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I bratte hellinger langs elva ligger vinmarkene idyllisk til i frodige omgivelser. Regionen er Tysklands femte største, og har et jordsmonn dominert av skifer som også tydelig viser seg i vinene. Det er spesielt byene Wehlen, Bernkastel og Erden som utmerker seg med flotte enkeltvinmarker, men flere andre byer er også kjent for god kvalitet.

Fra lette og tørre til halvtørre og edelsøte har moselvinene en eleganse, friskhet og mineralitet som gjør de unike i vinverden.

Gjør et sommerkupp på Dagbladet Pluss

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Sommerkupp: Spar 80 % på kvartalsabonnement!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer. Få full tilgang ved å abonnere på Dagbladet Pluss. Akkurat nå får du 80 % rabatt på kvartalsabonnement.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)
Sommerkupp - 80 % rabatt!

49,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer