<strong>TØFF DUELL:</strong> Bladet Autofil har testet de tre populære SUV-ene Skoda Kodiaq, Ford Kuga og Land Rover Discovery Sport mot hverandre og kåret en verdig vinner. Mye tyder på at testvinneren blir den nye folkefavoritten. Alle foto: Kasper van Wallinga
TØFF DUELL: Bladet Autofil har testet de tre populære SUV-ene Skoda Kodiaq, Ford Kuga og Land Rover Discovery Sport mot hverandre og kåret en verdig vinner. Mye tyder på at testvinneren blir den nye folkefavoritten. Alle foto: Kasper van Wallinga Vis mer

Skoda Kodiaq, Land Rover Discovery, Ford Kuga

Tre nye SUV-er i stortest: Vinneren blir Norges nye familiefavoritt

Skoda Kodiaq mot Land Rover Discovery Sport og Ford Kuga. Vi har kåret en vinner og forteller deg alt vi liker og ikke liker med alle tre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SUV-segmentet er blitt størst i Norge og er den bilkategorien som vokser kraftigst i hele Europa. SUV'er og crossovere spiser stadig større andeler av det norske markedet i alle størrelser. Det samme gjør biler med firehjulsdrift, så hva er vel da bedre enn å tilby både SUV og firehjulsdrift i en bil?

For, nei: SUV og firehjulsdrift er på ingen måte ensbetydende. Det ene følger ikke nødvendigvis det andre, og nedover i Europa selges faktisk de fleste SUV'er med tohjulsdrift. Sånn blir det ikke i Norge, tipper vi. Kodiaq er bare én av årsakene.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer