SPANSK OG NORSK: - En masse klassiske, spanske retter passer glitrende til denne rødvinen. Norsk lammekjøtt gjør seg godt også, mener matredaktør i Aller, Christopher Sjuve, og deler denne oppskriften på bakt paprika med lammekjøtt. Du trenger to paprikaer, en boks tomater og to lammekoteletter. Forvarm ovnen til 220 grader. Skjær kjøttet av beinet. Del i små biter og ha i en stekepanne sammen med tomatene. Bland godt sammen og smak gjerne til med litt rosmarin, salt og pepper. 
Kutt toppen av paprikaen, fjerne innholdet (frøene) og fyll med lammekjøtt-blandingen. Bak i ovnen, gjerne med litt ost/brødkrumme på toppen. Foto: Lisbeth Michelsen
SPANSK OG NORSK: - En masse klassiske, spanske retter passer glitrende til denne rødvinen. Norsk lammekjøtt gjør seg godt også, mener matredaktør i Aller, Christopher Sjuve, og deler denne oppskriften på bakt paprika med lammekjøtt. Du trenger to paprikaer, en boks tomater og to lammekoteletter. Forvarm ovnen til 220 grader. Skjær kjøttet av beinet. Del i små biter og ha i en stekepanne sammen med tomatene. Bland godt sammen og smak gjerne til med litt rosmarin, salt og pepper. Kutt toppen av paprikaen, fjerne innholdet (frøene) og fyll med lammekjøtt-blandingen. Bak i ovnen, gjerne med litt ost/brødkrumme på toppen. Foto: Lisbeth MichelsenVis mer

Tre Rioja-viner får toppscore

Riojavin har lenge vært en favoritt blant nordmenn.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn