<strong>SPANSK OG NORSK:</strong> - En masse klassiske, spanske retter passer glitrende til denne rødvinen. Norsk lammekjøtt gjør seg godt også, mener matredaktør i Aller, Christopher Sjuve, og deler denne oppskriften på bakt paprika med lammekjøtt. Du trenger to paprikaer, en boks tomater og to lammekoteletter. Forvarm ovnen til 220 grader. Skjær kjøttet av beinet. Del i små biter og ha i en stekepanne sammen med tomatene. Bland godt sammen og smak gjerne til med litt rosmarin, salt og pepper. 
Kutt toppen av paprikaen, fjerne innholdet (frøene) og fyll med lammekjøtt-blandingen. Bak i ovnen, gjerne med litt ost/brødkrumme på toppen. Foto: Lisbeth Michelsen
SPANSK OG NORSK: - En masse klassiske, spanske retter passer glitrende til denne rødvinen. Norsk lammekjøtt gjør seg godt også, mener matredaktør i Aller, Christopher Sjuve, og deler denne oppskriften på bakt paprika med lammekjøtt. Du trenger to paprikaer, en boks tomater og to lammekoteletter. Forvarm ovnen til 220 grader. Skjær kjøttet av beinet. Del i små biter og ha i en stekepanne sammen med tomatene. Bland godt sammen og smak gjerne til med litt rosmarin, salt og pepper. Kutt toppen av paprikaen, fjerne innholdet (frøene) og fyll med lammekjøtt-blandingen. Bak i ovnen, gjerne med litt ost/brødkrumme på toppen. Foto: Lisbeth Michelsen Vis mer

Tre Rioja-viner får toppscore

Riojavin har lenge vært en favoritt blant nordmenn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer