Tre supergrep mot grått hår

Et legemiddel forbeholdt behandlingen av andre sykdommer kan også bidra til å reversere grått hår. Men frisørene har en metode som trumfer hudlegenes.

GRÅTT: Mange av oss vil oppleve å bli gråhåret en eller annen gang i livet. Noen tidligere enn andre. I artikkelen forklarer ekspertene hvorfor man får grått hår, hva man kan gjøre for å redusere risikoen og hvilke muligheter man har for å endre hårfargen tilbake. Foto: Shutterstock
GRÅTT: Mange av oss vil oppleve å bli gråhåret en eller annen gang i livet. Noen tidligere enn andre. I artikkelen forklarer ekspertene hvorfor man får grått hår, hva man kan gjøre for å redusere risikoen og hvilke muligheter man har for å endre hårfargen tilbake. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer