Tre varmende høstgryter fra Karla Siverts

Perfekt både som gjestemat og til hverdags.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Her er flere oppskrifter fra Karla Siverts.

ST. HANSHAUGEN i Oslo (Dagbladet Endelig fredag):

Når det er surt og kaldt ute, smaker det ekstra godt med en rykende varm gryterett.

Mat i gryte er veldig enkelt å lage. Når du først har skåret opp kjøtt og grønnsaker, er det bare å ha alle ingrediensene oppi gryta og la det putre og koke.

En god gryterett er perfekt både som gjestemat og til hverdags.

- Gryteretter er lett å få vellykket. Og så er det så godt! Når du lager all mat i samme gryte bevarer du alle de gode smakene fra råvarene. Og det er morsomt å justere litt underveis med både spennende krydder og urter, sier Karla Siverts.

Grønn curry med kylling Hun er glad i krydder og spicy mat, og en av hennes favorittgryter er en grønn curry med kylling.

Her bruker hun rikelig med hvitløk, ingefær og chili, og også noen skjeer med currypaste fra glass.

- En hjemmelaget curry er deilig. Jeg anbefaler å bruke kyllinglår istedenfor bryst. Da blir ikke kjøttet tørt. Del opp låret i grove biter, og la gjerne beinet koke med i gryta også. Det er med på å sette ekstra god smak, sier Karla, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer