Trebarnsmoren Wenche la seg ned på gulvet, så kom hjerneslaget. - Det var som om kroppen forlot meg

- Hjernen min var uskadd, men kroppen min forlot meg, sier Wenche. I løpet av sekunder mistet trebarnsmoren evnen til å bruke samtlige muskler.

MALER MED MUNNEN: Wenche er glad i å male.
 Men ettersom hun ikke har armer som fungerer, må hun føre penselen med munnen. Det tar henne rundt 100 timer å gjøre ferdig et maleri. Foto: Svend Aage Madsen og privat
MALER MED MUNNEN: Wenche er glad i å male.  Men ettersom hun ikke har armer som fungerer, må hun føre penselen med munnen. Det tar henne rundt 100 timer å gjøre ferdig et maleri. Foto: Svend Aage Madsen og privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Wenche Løseth (56) var bare 39 år gammel da hun fikk hjerneslag. Trebarnsmoren fra Ulsteinvik i Møre og Romsdal husker den skjebnesvangre morgenen den 8. mars 2000 i detalj.

Det var som det smalt i ørene hennes. Hun fikk øresus og la seg ned på gulvet for ikke å falle. Men hun var ikke i stand til å komme seg på beina igjen.

Wenche anstrenger seg for å forme lydene til ord. Stemmen er lav, men tydelig. Det er ingen selvfølge at hun er i stand til å fortelle den dramatiske historien om hjerneslaget, og følgene det fikk for både henne og familien.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer