- Trekk kjøkkenbenken opp på veggen

Sjekk de smarte løsningene til der du søler mest.

CORIAN: Ved bruk av Corian får du et sømløst preg og man ser ikke skjøtene. Det er delikat, praktisk og enkelt å holde rent, både bak platetoppen og bak vasken. Foto: Produsenten
CORIAN: Ved bruk av Corian får du et sømløst preg og man ser ikke skjøtene. Det er delikat, praktisk og enkelt å holde rent, både bak platetoppen og bak vasken. Foto: Produsenten Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oppussing av kjøkkenet kan være en kostbar affære, og ikke minst et tidkrevende prosjekt. Et lite men dekorativt grep kan være en fornyelse av plassen over kjøkkenbenken.

Løsningen for sonen over kjøkkenbenken som vi viser øverst her, er praktisk, men kostbar.

I saken under finner du mange gode tips til hvordan du kan behandle sonen over kjøkkenbenken.

Dette området kan være utfordrende, siden veggen skal tåle både vann, matsøl og sprut fra kjeler og stekepanner. I tillegg skal området ofte vaskes med klut. Derfor bør man tenke praktisk når man skal velge den løsningen man skal ha.

Noen mener at fliser er den beste løsningen, mens andre foretrekker glassplater. Hva blir din favoritt?

Glass En glassplate vil være et praktisk valg for å beskytte området rundt kokesonen og vasken. Glassplater kommer i mange varianter, som: frostet, klart, pleksiglass og herdet.

Hvilken glasstype som egner seg best, er det mange meninger om.

Det finnes en jungel av muligheter både med tanke på farge, mønster eller helt blank. Er du modig og ønsker et blikkfang, velger du en skikkelig knæsj farge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.