Trendy med skjeve tenner

Nå er de skjeve og naturlige tennene tilbake i motebildet.

KJENT FOR TENNENE: Georgia May Jagger har gjort mellomrommet mellom tennene til sitt varemerke som modell. Foto: AP
KJENT FOR TENNENE: Georgia May Jagger har gjort mellomrommet mellom tennene til sitt varemerke som modell. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lenge har den kritthvite perleraden vært forbundet med typiske Hollywood-tenner, og det har det vært nettopp dette mange har ønsket seg når de ber om kosmetiske behandlinger hos tannlegen.

Men tidene forandrer seg, nå ønsker nemlig flere og flere å beholde det naturlige preget på tennene sine, ifølge Daily Mail.

Dette gjelder både på farge og selve fasongen på tennene. Enkelte særpreg, som tydelig mellomrom mellom tennene, har faktisk også blitt en egen trend i motebransjen.

Daily Mail skriver at enkelte modeller nå vurderer å få laget mellorom mellom tennene for å kunne gi karrieren en dytt i riktig retning.

Ble for perfekt Den naturlige looken er nå tilbake for fullt, og det gjelder også tennene.

- Den hvite fargen på tennene ble for hvit. Den perfekte standaren ble for perfekt, sier Dr Marc Lowenberg, en kosmetisk tannlege på Manhattan, til Daily Mail.

Skjønnhetsredaktør i Grazia Magazine, Liz Hambleton, mener at trenden med perfekte, hvite tenner gikk for langt.

- Jeg tror vi har nådd maksgrensen når det gjelder det perfekte og at vi derfor nå ser etter noe som føles mer ekte, sier Hambleton til The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.