TRENINGSSKOLEN

Treningen som gir deg mental styrke

Trenger du mer stayer-evne?

Progressivt: Martine Ek Hagen trener mye progressivt. - Å trene progressivt er super trening med tanke på konkurranser, og ikke minst er det en svært god utholdenhetstrening, sier Ek Hagen. Her i fint driv på Birkebeiner skistadion. Foto: Kristin Roset
Progressivt: Martine Ek Hagen trener mye progressivt. - Å trene progressivt er super trening med tanke på konkurranser, og ikke minst er det en svært god utholdenhetstrening, sier Ek Hagen. Her i fint driv på Birkebeiner skistadion. Foto: Kristin Roset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun er en av våre beste skiløpere, og satser for fullt mot ny langrennssesong. Dessverre har den begynt trått med sykdom, men Martine Ek Hagen ser likevel positivt på vinterens utfordringer.

Ek Hagen er godt kjent med progressiv trening, enten det gjelder på en hard langtur, eller under intervalløkten.

- Å trene progressivt er super trening med tanke på konkurranser, og ikke minst er det en svært god utholdenhetstrening. Du får mye igjen for disse øktene, sier 26-åringen fra Ytre Enebakk, men som har bodd på Lillehammer de siste årene.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer