Triksene som får henne til å komme

Hva med å overraske henne litt neste gang?

ORALSEX: - Hvis han slikker kvinnen til en ekstra orgasme etter sin egen utløsning, vil han få en langt mer tilfreds kvinne, sier Joan Ørting til klikk.no. ILLUSTRASJONSFOTO: Scanstockphoto
ORALSEX: - Hvis han slikker kvinnen til en ekstra orgasme etter sin egen utløsning, vil han få en langt mer tilfreds kvinne, sier Joan Ørting til klikk.no. ILLUSTRASJONSFOTO: Scanstockphoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det beste er å slikke henne rett etter at du selv har fått utløsning. Ikke rull over på ryggen og legg deg til å sove for nå er hun antagelig så opphisset at hun kan komme på to minutter, dersom det blir gjort riktig, lyder rådet til Danmarks mest kjente sexolog Joan Ørting, som også kurser blivende sexologer.

Og hvordan gjør man det «riktig»?

- For garantert suksess, lær deg trepunkts-regelen. Ergo: ut med tunga, og frem med fingrene, sier sexologen i flere artikler over temaet i Ekstrabladet.dk.

Alle gode ting er tre De tre punktene kan være en kombinasjon av å kjærtegne brystene hennes og slikke henholdsvis rundt klitoris og skjeden. Eller det kan være å stimulere anus, klitoris og skjeden på en gang.

- Hun kommer lettere slik, samtidig som det forvirrer sinnet hennes litt så hun ikke begynner å miste fokus og tenke ting som at nå bør hun snart komme, nå gjør han det galt og så videre, forklarer Ørting.

Sexolog Katrine Berling, som underviser på Ørtings sexologskole, kommenterer Ørtings «gyldne orgasmeregel» slik:

- Jeg pleier alltid å si at det er et must for en mann å virkelig kjenne sin kvinnes kjønn, for gjør han ikke det, vet han ikke hva han skal gå etter. Derfor, utforsk henne med hendene så du er sikker på hvor klitoris er, hvordan hun liker å bli berørt, hvor g-punktet hennes er og hvor hardt trykk hun liker mot dette punktet og så videre, sier hun til Ekstrabladet.dk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer