Triksene som gjør det lettere å skrelle appelsiner

Det er ikke noe problem å skrelle appelsiner med disse smarte triksene.

Et par uker tilbake gikk miljøvernere og matentusiaster bananas etter at den økologiske matkjeden Whole Foods startet å selge ferdigskrelte appelsiner.

«Hvis bare naturen kunne funnet en måte å dekke disse appesinene så vi ikke trengte å bruke så mye plastikk på dem», twitret Nathalie Gordon, og forbrukermakten gikk sin gang.

De ferdigskrelte appelsinene fikk sågar sin egen hashatag #OrangeGate

Nå har Whole Foods trukket tilbake de ferdigskrelte appelsinene, og kundene deres er igjen prisgitt å skrelle dem selv.

Det er det ikke alle som er like fornøyde med.

Smarte appelsinskrelletriks Heldigvis må det ikke være være hverken vanskelig eller klissete å skrelle appelsiner.

Vi har tidligere testet en rekke mer eller mindre smarte måter å skrelle appelsiner på, og hvilken som fungerer best kan du se i videoen over.

Metodene vi prøver ut er:

• Del skallet i to, og lirk av de to skalldelene.

• Del skallet i to, og lirk skalldelene av med skje.

• Skrell hele appelsinen med skje.

• Skjær opp skallet i båtseksjoner, og skrell bitene av, én etter én.

... eller så kan du bare droppe skrellingen. Ærlig talt. Skjær hele appelsinen opp i båter, og spis rett fra skallet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Smaker ekstra godt om du strør litt kanel over!