Triksene som gjør din mobil bedre

Gode tips fra vanlige brukere.

JUNGEL: Det er ikke alltid tipsene du finner er relevante for akkurat din mobiltelefon. Nå er det lettere å lete opp svar som gjelder den modellen du har. Foto: PER ERVLAND / DINSIDE.NO
JUNGEL: Det er ikke alltid tipsene du finner er relevante for akkurat din mobiltelefon. Nå er det lettere å lete opp svar som gjelder den modellen du har. Foto: PER ERVLAND / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Nettet er fullt av gode tips og triks for både iOS, Android, Windows Phone og Blackberry.

Men hva med din egen telefon? Det er jo forskjeller mellom modeller, og ikke minst mellom ulike versjoner av operativsystemene.

LES OGSÅ: Skriv raskere på mobilen

Og kanskje sitter du på en gammel telefon du gjerne vil få maksimalt ut av, for å slippe å kjøpe ny til mange tusenlapper.

LES OGSÅ: Slik bruker du blitsen som varslingslys

Noen har vært borti det før Fortvil ikke, andre folk har vært borti tingene du lurer på og er villige til å dele erfaringene med deg.

Nettstedet phonetipsandtricks.com har samlet tips for de fleste mobiltelefoner fra smarttelefonens barndom og fram til i dag.

LES OGSÅ: Råd om kjøp av ny mobil

Få råd om din gamle Nokia Så bruker du for eksempel fortsatt en Nokia N97, kan du få vite både hvordan du zoomer inn et bilde, skrur på store bokstaver og kopierer tekstmeldinger.

Visste du forresten at også denne gamle telefonen har en «finn min telefon»-funksjon, slik at du kan spore den opp om den mot formodning skulle bli stjålet?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.