Trines tre beste jordbæroppskrifter

Slik blir jordbærene enda bedre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Gjesteblogger Trine serverer jordbær... Sjekk ut matbloggen hennes her!

«Da jeg ble invitert til å skrive et blogginnlegg på klikk.no var jeg aldri i tvil om hva som skulle være hovedingrediensen i innlegget mitt, nemlig jordbær!

Jordbær er noe av det beste jeg vet, og da snakker vi om gode, søte, sunne, saftige og kortreiste norske jordbær, selvsagt. Som blir ekstra gode fordi de vokser sakte og får god tid til å bli ekstra søte og saftige. Endelig er det sesong igjen!

Sesongen er for kort til at den ikke skal nytes til fulle - og det med god samvittighet!

Siden jeg ikke klarte å velge ut kun en jordbæroppskrift fra mitt rikholdige arkiv etter 4 ½ år som matblogger, har jeg etter grundige overveielser, familieråd og litt prøvesmaking plukket ut tre deilige jordbærdesserter. Alle dessertene er enkle å tilberede, enten du skal lage 2 eller 20. Oppskriftene er beregnet til 4-6 porsjoner, men til syvende og sist kommer det an på hvor store dessertmagene er.

Ta gjerne en titt på bloggen min hvor du finner oppskrifter på flere jordbærdesserter, grillmat og annen sommermat. Det er nesten 800 oppskrifter å velge i, så det skulle være noe for enhver smak.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer