Trodde han surfet på gratisnettet på Gardermoen. Så kom regninga i posten

- Snikete og lureri er ord som faller lett i munnen.

ER DU SIKKER PÅ AT DU SURFER GRATIS? Torger Dahl (innfelt) trodde han hadde surfet på Avinors gratisnett. Han fikk seg en overraskelse da regninga fra mobilselskapet kom: Han hadde brukt mobilselskapets nett, og det vil de ha penger for. Foto: AVINOR/PRIVAT / DINSIDE
ER DU SIKKER PÅ AT DU SURFER GRATIS? Torger Dahl (innfelt) trodde han hadde surfet på Avinors gratisnett. Han fikk seg en overraskelse da regninga fra mobilselskapet kom: Han hadde brukt mobilselskapets nett, og det vil de ha penger for. Foto: AVINOR/PRIVAT / DINSIDE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dinside.no): Torger Dahl og kona trodde de hadde benyttet seg av Avinors tilbud om gratis wifi på Oslo Lufthavn, da de tidligere i høst skulle ut og fly.

Helt til regningen fra mobilselskapet kom ...

Der ble de avkrevd betaling fra Telenor, for det de trodde hadde vært gratis surfing på Avinors wifi.

«Trådløs sone i Norge» På regninga fra Telenor ble både Torger Dahl og kona fakturert for en tjeneste kalt «Trådløs sone i Norge». Det var ikke store beløpet, men nok til at Dahl tok kontakt med Telenor - og fikk strøket kostnaden fra regninga.

- Jeg fikk en forklaring jeg ikke skjønte noe av, og beløpet ble strøket med en gang, forteller Dahl til Dinside.

Noe av forklaringen han fikk, var ifølge Dahl at «det ikke var alle wifi-soner på Gardermoen som var gratis». Kundebehandleren hos Telenor erkjente at dette var dårlig opplyst - og strøk derfor beløpet fra regningen.

Men mens Dahl og kona på bakgrunn av dette trodde at det var Avinor og Oslo Lufthavn som krevde dem for betaling, er det egentlig Telenor som har krevd dem for penger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer