Berlin

Trodde sex-leketøy var håndgranat - evakuerte flyplass

For tredje gang på ti dager ble Schönefeld-flyplassen i Berlin evakuert. Siste tilfelle skyldtes et sex-leketøy.

EVAKTUERT: Schönefeld-flyplassen i Berlin har blitt evakuert tre ganger på ti dager. I det siste tilfellet skyldtes aksjonen et sex-leketøy som ble mistatt for å være en granat. Foto: NTB Scanpix
EVAKTUERT: Schönefeld-flyplassen i Berlin har blitt evakuert tre ganger på ti dager. I det siste tilfellet skyldtes aksjonen et sex-leketøy som ble mistatt for å være en granat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Schönefeld-flyplassen i Berlin er en av de travleste i Tyskland, og har fått mye omtale i media de siste dagene. I løpet av ti dager har politiet evakuert deler av flyplassen hele tre ganger.

Tirsdag ble en rekke avganger utsatt da en terminal ble stengt og evakuert da en person hadde klart å ta seg forbi sikkerhetskontrollen. Alle passasjerer ble loset ut igjen, for å bli screenet og sikkerhetsklarert på nytt.

Det samme skjedde 28. juli. Også da hadde en passasjer klart å snike seg forbi sikkerhetskontrollen, noe som førte til evakuering og at hele 300 avganger ble forsinket eller kansellert.

Vibrator

Denne uka skjedde det igjen at en av terminalene måtte evakueres. Men denne gang av en ganske annen årsak, skriver The Independent.

Sikkerhetsvaktene oppdaget nemlig en mistenkelig gjenstand da en person gikk gjennom slusen før man kommer til selve innsjekkingen. Vakten mistenkte at bagasjen inneholdt en håndgranat, og varslet videre, noe som førte til at D-terminalen ble stengt og evakuert.

Det viste seg relativt raskt at «håndgranaten» var et sex-leketøy som en 31 år gammen tysker både vedkjente seg eierskapet til, og som var ment som en gave til mannens kjæreste.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer