Trump må nesten vinne Florida for å vinne valget

Dersom Joe Biden vinner Florida, har Donald Trump så godt som ingen mulighet for å vinne valget, forutsatt at Biden holder på alle statene Hillary Clinton vant.

President Donald Trump på vei inn i Air Force One for å dra til et folkemøte i Florida i oktober. Foto: Evan Vucci / AP / NTB
President Donald Trump på vei inn i Air Force One for å dra til et folkemøte i Florida i oktober. Foto: Evan Vucci / AP / NTB Vis mer

Florida er relativt raske til å telle opp, og resultatet i den viktige vippestaten kan være klart få timer etter at valglokalene stenger.

Dersom Biden vinner Florida, må Trump vinne nesten alle årets ti-tolv vippestater han vant sist, for å vinne valget. Bare Michigan og Wisconsin med 16 valgmenn kan han klare seg uten, eller stater med tilsvarende antall valgmenn.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer