LITT PEPPER FOR BILDENE: GT400 har et kamera som er enkelt å bruke, men som ikke tar fryktelig gode bilder. Mobili Media AS
LITT PEPPER FOR BILDENE: GT400 har et kamera som er enkelt å bruke, men som ikke tar fryktelig gode bilder. Mobili Media ASVis mer

Trykkskjerm til 900 kroner

Trykkskjerm og fem megapiksler behøver faktisk ikke å koste over en tusenlapp.

||| Med en pris som begynner på tusenlappen er det klart at LG GT400 Viewty Smile ikke er en telefon som er ute etter å imponere.

Den markedsføres som en telefon for deg som liker å ta bilder, og med fem megapiksler og autofokus er det klart at dette er den viktigste funksjonen i telefonen.

Les også:7 rimelige og gode touchmobilerTest av HTC Tattoo Test av Nokia 5530

Kamera i fokus Kameraet tar helt greie bilder, men krever også en god del lys for at bildene skal bli brukbare. I så måte syns vi det er rart at det ikke er fotolys her.

Men autofokus er på plass, og med litt tålmodighet kan du ta fine bilder med GT400. Bare ikke forvent deg en fantastisk bildekvalitet.

Les også:Dette bildet er tatt med iPhone

BILLIG: LG GT400 Viewty Smile er en av de billigste trykkskjermstelefonene på markedet. Mobili Media AS
BYTTER PROGRAMMER:Tasten i midten brukes til å veksle mellom åpne programmer på telefonen. Mobili Media AS
TILKOBLING: Denne tilkoblingen brukes til både data, lyd og lading. Det er upraktisk. Mobili Media AS
5 MEGIPIKSLER: Kameraoppløsningen er fem megapiksler. Mobili Media AS

Se bilder og video tatt med GT400 på Mobili.no

Siden prisen er såpass lav får du ikke funksjoner som GPS, smart operativsystem eller Wi-fi. Men dette er en av de billigste trykkskjermtelefonene på markedet.

Enkel å bruke GT400 er enkel å bruke, og kan gjøre de viktigste tingene. Du får en helt grei nettleser som fungerer til enkel bruk, en enkel musikkspiller og støtte for minnekort, FM-radio, kalender og en helt grei SMS-telefon.

Vi liker at telefonen har rimelig god batterilevetid og at det stort sett er bra lyd under samtaler. Telefonen er heller ikke innviklet, så her får du en telefon som er enkel å bruke.

Men vi savner utgang for vanlige hodesett, og hodesettet som følger med i esken har rett og slett dårlig lyd.

Vi skulle også ønske oss en nettleser som fungerte til mer enn bare enkle nettsider, og vi merker oss at telefonen henger igjen når vi skriver fort på tastaturet.

Bra førstegangsmobil Men alt i alt er det ingen store feil her. GT400 er en telefon som egner seg bra som første telefon til poden eller til deg som vil ha en billig telefon du kan gjøre mer enn bare å ringe og sende meldinger med.

Vær imidlertid oppmerksom på at du for noen skarve hundringser ekstra kan få smarttelefoner som Nokia 5230 eller Nokia 5530 , som begge utklasser GT400 på surfing, underholdning og tilpasningsmuligheter.

Spesifikasjoner: Type: Trykkskjerm (resistiv) Størrelse: 107 x 54,5 x 11,8 mm, 98 g Skjerm: 240 x 400 piksler, 3 tommer Operativsystem: Proprietært Nettverk: GSM 900/1800/1900, 3G 2100 Internett: Edge, HSPA 3,6 Mbps Bluetooth: 2.1+EDR med A2DP GPS: Nei Minne: 40 MB Minnekort: Micro-SD (maks 8 GB) USB: 2.0, Micro-USB Medieutgang: Micro-USB (proprietær) FM-radio: Ja Kamera: 5 MP, autofokus Videoopptak: 320 x 240 piksler Batteri: 1000 mAh, tale: 3,5 timer, Hviletid: 12,5 døgn Pris: fra 1000 kroner
Les hele testen hos Mobili.no

Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.no. Les her.