Skattemeldingen 2016:

Tusener å spare: Derfor bør du sjekke skatten nå

Én av tre sjekker bare skattemeldingen overflatisk. Visste du for eksempel at det er viktigere å endre inntekten din, enn fradragene?

ØKONOMIEKSPERT: Hallgeir Kvadsheim gir deg smarte tips for å senke skatten. Og fra i år heter det skattemelding og ikke selvangivelse, etter en lovendring fra nyttår. Foto: HENNING LILLEGÅRD
ØKONOMIEKSPERT: Hallgeir Kvadsheim gir deg smarte tips for å senke skatten. Og fra i år heter det skattemelding og ikke selvangivelse, etter en lovendring fra nyttår. Foto: HENNING LILLEGÅRD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du bruker mer enn noen få minutter, risikerer du faktisk å spare mye penger – bare ved å rette eventuelle feil opplysninger eller føre inn fradrag som ikke er forhåndsutfylt, sier Magne Gundersen, forbrukerøkonom i Sparebank 1 og programleder i TV-serien «Luksusfellen».

Men en fersk undersøkelse Respons analyse har utført for Sparebank 1, avslører at ikke alle er like interessert i å bruke tid på skattemeldingen:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

795,-

1 år

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer