Uka starter med grateng og avsluttes med frikassé

Oppskriftene får du her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Endelig mandag!

Her kommer ukas ukemeny.

Mandag: Fiskegrateng Når jeg sier fiskegrateng, har jeg overhodet ikke den salte makaroniblandingen du finner i frossendisken i tankene. Ikke på noen måte.

Jeg snakker om den gode ideen det er å lage en herlig hvit saus med fisk, grønnsaker og pasta som du baker i ovnen med litt brødkrum, som blir sprø, gyllen og velsmakende når du tar du den ut av ovnen. Dette er overhodet ikke vanskelig, men du må kunne lage hvit saus.

Tirsdag: Spagetti og pepper På tirsdag serveres en av mine hurtigmatfavoritter, nemlig spagetti og pepper. Det høres kjedelig ut - det er jeg enig i. Men jeg oppfordrer sterkt til å teste ut denne oppskriften. I alle fall kan jeg garantere at du får et helt nytt forhold til pepper med denne retten...   Onsdag: Potetsuppe Vichysoisse, potetsuppe, er en fransk klassiker som etter sigende oppsto i USA. Den franske kokken fikk plutselig mange gjester og måtte lage mye mat på kort tid.

Han hadde masse purre og potet. Og som alle dyktige kokker klarte han å lage noe godt med det han hadde for hånden. Resultatet var denne suppa som han oppkalte etter sin egen fødeby. Kokken het for øvrig Louis Diat og jobbet på Ritz i New York.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer