Mandag På mandager slås takten for mange om fra en fredelig helgetilværelse til kaos og stress i hjemmet. Denne superraske tomatsuppen (klikk for video) er en livredder på slike dager, og et måltid barna selvfølgelig elsker.
Tirsdag Så kommer tirsdagen. Dette er dagen mange har for vane å gå for et fisk til middag. På denne videoen viser Sjuve deg en laksemiddag du lager på 15 minutter.
Onsdag På dette tidspunkt er de fleste av oss klare for kjøtt. Vi har dratt fram en gammel traver, for til tross for at vi i dag i Norge spiser for eksempel sashimi og pizza (her er syv stykk du må smake), så er de gode gamle hjemmelagde karbonadene med erteremulade fortsatt en sikker vinner.
Til karbonadene smaker det ekstra godt med denne supermosen.
Torsdag En av våre største hverdagskjemper er kylling. Men, kjøp kylling som har hatt et kjekt liv!
Det sier seg selv at den kyllingen som koster minimalt med penger har verken hatt et godt liv eller smaker noe særlig.
Det er for dyrt, hører jeg venner klage, men om du gjør som meg og kjøper hele kyllinger og fryser ned blir det ikke noe dyrere, og dessuten får du skrog å koke kraft på.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger