Unngå parkeringsbulken

Rett før jul ble bilen til familien Johansen påkjørt på parkeringsplassen utenfor et treningssenter på Årnes. Synderen stakk av. Johansen er ikke alene. Parkerte biler fikk skader for 1,5 milliarder kroner i fjor.

BULKET BILEN OG STAKK: - Bilen vår ble påkjørt mens den sto parkert, og vi har ikke klart å få tak i vedkommende som kjørte på bilen, forteller Steinar Johansen fra Årnes. Foto: Kari Anne Johansen
BULKET BILEN OG STAKK: - Bilen vår ble påkjørt mens den sto parkert, og vi har ikke klart å få tak i vedkommende som kjørte på bilen, forteller Steinar Johansen fra Årnes. Foto: Kari Anne Johansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Bilen sto parkert utenfor treningssenteret der min kone jobber. Da hun kom ut etter ferdig jobb, oppdaget hun et stort hull i bilens støtfanger. Smellen har vært så kraftig at vedkommende som kjørte på bilen, helt klart må ha merket det, forteller Steinar Johansen.

Familien gikk ut i lokalavisa og etterlyste synderen eller andre som kunne ha sett hva som skjedde, men ingen meldte seg.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer