Ut med stor skjerm og innebygd GPS

Og det kan faktisk vise seg å være smart.

GODKJENT: Hyundai i20 - men har vi ikke sett noe lignende før? Ikke mange hadde reagert om det var en Peugeot-logo i fronten. Foto: RUNE M. NESHEIM / AUTOFIL / DINSIDE.NO
GODKJENT: Hyundai i20 - men har vi ikke sett noe lignende før? Ikke mange hadde reagert om det var en Peugeot-logo i fronten. Foto: RUNE M. NESHEIM / AUTOFIL / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dinside Gunstig pris og lang garanti løftet Hyundai-salget, men konkurrentene har kopiert formelen. Nå er det opp til nye i20 å forsvare posisjonen. Klarer den det?

Vel, det blir spennende å se, for på papiret er det ikke mye grensesprengende nytt å skryte av. Denne gangen er det derfor et lekkert design som skal gjøre susen, og hvorfor ikke: Noen ganger er jo nettopp det enkle det beste, og i20 har noen smarte triks på lur.

Joda, den skiller seg ut Nye i20 har selvsagt blitt litt større i alle retninger, selv om den fortsatt holder seg i B-segmentet. 40 mm lenger og 45 mm lenger akselavstand skal gi bedre plass og stabilitet. Designen benytter seg av vertikale linjer og langt uttrukne liggende lykter for visuellt å virke som en bil opp mot C-segmentet.

Det er spesielt C-stolpen som skiller seg fra de andre. Det sorte feltet gir den særpreg.

Smart: Heller mobil enn innebygget GPS Siden alle konkurrentene satser på store skjermer i midtkonsollen om dagen, hvertfall på toppmodellene, er det uvanlig at Hyundai fronter et mer tradisjonelt dashbord med en 3,5 tommers skjerm på presselanseringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer