Duell: Ford Focus mot Kia Ceed

Ute etter romslig stasjonsvogn? Disse starter fra under 280.000

Det finnes ingen elektriske stasjonsvogner på markedet. I Norge, der snart halvparten av nybilsalget er elektrisk, gir det nye Ford Focus og Kia Ceed en sjanse til suksess.

STASJONSVOGNER I TEST: Ford Focus (t.v) og Kia Ceed er to stasjonsvogner med god plass og rimelig pris. Om du ikke er ute etter elbil, og samtidig trenger plass, så kan disse to være noe å sjekke ut. Vi har testet dem mot hverandre i denne duellen. Foto: Jamieson Pothecary
STASJONSVOGNER I TEST: Ford Focus (t.v) og Kia Ceed er to stasjonsvogner med god plass og rimelig pris. Om du ikke er ute etter elbil, og samtidig trenger plass, så kan disse to være noe å sjekke ut. Vi har testet dem mot hverandre i denne duellen. Foto: Jamieson Pothecary Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Er du på jakt etter en bil med mye plass og godt utstyr til en relativt rimelig penge, er Ford Focus og Kia Ceed to stasjonsvogner du absolutt bør ha på handlelisten. De har bagasjerom som du tidligere bare fant i storbil-klassen, komplette pakker med sikkerhets- og komfort-utstyr og byr i tillegg på en god porsjon kjøreglede.

For fem år siden ville begge kunne gått rett inn på bestselgerlisten i Norge. Det kommer de ikke til å gjøre nå. På toppen av den listen finner du snart bare elektriske biler. Det nærmeste Focus og Ceed kommer elektrifisering er såkalte «mild-hybrid»-utgaver en gang neste år.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer