Ute og reiser? Her får du den beste flyplassmaten

Ingen grunn til å spise dårlig selv om du har liten tid.

HEATHROW:  Hos stjernekokken Gordon Ramsey får du sunn og god middag servert av kelner på nesten like kort tid som det tar å stå i kø for en burger. Foto: TINE FALTIN
HEATHROW: Hos stjernekokken Gordon Ramsey får du sunn og god middag servert av kelner på nesten like kort tid som det tar å stå i kø for en burger. Foto: TINE FALTIN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Flere matsaker på db.no/mat HEATHROW (Dagbladet): -I 2013 serverte vi noen hundre måltider hver dag. Det siste året har det eksplodert, sier servitøren på Gordon Ramseys «Plane Food» på Heathrows terminal 5.

Stjernekokk Ramseys a la carte restaurant på Londons travle flyplass går så det suser.

Rundt oss sitter familier, par og forretningsfolk, sistnevnte gjerne i selskap med ipaden mens de får servert skalldyr, curry og eksotiske kjøtteretter.

Kelnere går rundt med duggende vinflasker og kurver med nystekte rundstykker.

Gourmet fastfood Samtidig som maten serveres i ekspressfart, råder en eiendommelig ro over messaninen med utsikt over terminalen.

Kanskje har det noe med at ikke all maten serveres like hurtig. Man sier hvor mye tid man har til rådighet og bestiller deretter.

For dem med dårligst tid er det ekspressmenyen som gjelder.

Valgene er færre, men man får et måltid og sitter ikke på nåler. Restauranten garanterer at du har spist og betalt på 35 minutter. 

På Terminal 2 sitter andre flypassasjerer og nyter maten til mesterkokk Heston Blumenthal — kjent for trestjerners Michelinrestauranten «Fat Duck» og «Dinner» (2 stjerner) i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer