Uteplass med høy kosefaktor

Veldig lett å lage overbygd terrasse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du plass og anledning til å lage en overbygd uteplass på terrassen, er det lett å la seg inspirere av hva denne familien har fått til.

Den sjarmerende hagestuen er ganske liten, bare 2 x 4 meter. Men takket være sin frodige innredning, har den upretensiøse, lille bygningen en stor og varm utstråling.

Stuen er bygget på en terrasse i en bratt, unyttig skråning. Det enkle skråtaket er belagt med takpapp, og stuen har tre vinduer av garasjetypen.

Ved å plassere disse rett over hverandre, fikk beboerne både en rimelig vindusløsning og en utrolig panoramautsikt over landskapet omkring.

Hagestuen er planlagt for å være stor nok til hele familien, men også liten nok til at den skal bli fort varm på kalde kvelder.

Med elektriske stråleovner montert i taket, er de godt forberedt på eventuelle kjølige dager og kvelder.

Landlig utekos De innvendige veggene er kledd med liggende rupanel. De ble malt med kun ett strøk hvit interiørmaling, som gjør at kvister i treet skinner gjennom alt det kritthvite.

- Dette enkle grepet ga rommet akkurat det lune, rustikke preget vi ønsket oss, forteller eierne. Hagebordet midt i rommet trekker i den samme trivelige retningen. Topplaten laget familien selv av forskalingsmaterialer i dimensjonen 2 x 9 tommer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer