Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Treningsskolen:

Utnytt tiden ved å løpe med barnevogn. Disse teknikkene bør du bruke

- Finn lett terreng, og unngå å falle frampå.

Mor og datter på løpetur: - Velg underlag som ikke humper for mye, gjerne forholdsvis flatt. Da får du opp farten og det er mer moro å løpe med vogn, sier mamma til Madeleine (1), Kjersti Isaksen. Foto: Kristin Roset
Mor og datter på løpetur: - Velg underlag som ikke humper for mye, gjerne forholdsvis flatt. Da får du opp farten og det er mer moro å løpe med vogn, sier mamma til Madeleine (1), Kjersti Isaksen. Foto: Kristin Roset Vis mer

- Å løpe med vogn gir meg en følelse av frihet, sier Kjersti Isaksen som er mamma til Madeleine (1) og Linnea (5) og samboer med skiskytter Henrik L'Abée-Lund.

Vi møter henne på en av sine ukentlige løpeturer.

- Jeg var raskt ute med både Linnea og Madeleine. Først gåturer, så løpeturer. Det er enkelt, litt tungt og slår to fluer i ett smekk; søvn for minsten og trening for mor.

Kjerstis første møte med barnevogn gikk i motbakke, nærmere bestemt opp Nordsetervegen på Lillehammer.

- Vi gikk og gikk i motbakke, og jeg fokuserte særlig på det å gå så effektivt som mulig med vogna. Ikke henge frampå, men å stramme opp overkroppen.

- Det samme gjelder når du løper med vogn. Hold en så normal løpeteknikk som mulig: stolt holdning, få føttene under deg og bruk armsnoren som følger med vognen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?