Utro på jentetur - mennene rundlurt

Tobarnsmoren «Maria» (32) dro på jentetur til London - og endte opp med å være utro for første gang. Nå forteller kvinner om hva som egentlig kan skje under utenlandsturen. Bjørn «Lillebror» Sande Larsen driver bar og restaurant i utlandet, og mener mange tror de ikke blir oppdaget. - Her kan du møte både naboen og mannen din.

ØYENVITNE: Bjørn «Lillebror» Sande Larsen har bar og restaurant i et av de store shoppingsentrene i Puerto Rico på Gran Canaria og har opplevd hva som skjer når jente- og guttegjenger kommer på besøk. Denne saken har vært publisert tidligere. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ØYENVITNE: Bjørn «Lillebror» Sande Larsen har bar og restaurant i et av de store shoppingsentrene i Puerto Rico på Gran Canaria og har opplevd hva som skjer når jente- og guttegjenger kommer på besøk. Denne saken har vært publisert tidligere. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer