Veldreide superstjernekropper kommer absolutt ikke gratis

Sjekk hvordan kjendistrenerne banker Hollywood i form.

FÅR HJELP: Reese Witherspoon, Ryan Gosling og Hillary Swank er noen av dem som får hjelp av Hollywoodtrenerne til å holde seg i form.  FOTO: Scanpix og SF Film Norge
FÅR HJELP: Reese Witherspoon, Ryan Gosling og Hillary Swank er noen av dem som får hjelp av Hollywoodtrenerne til å holde seg i form. FOTO: Scanpix og SF Film Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En liten trøst for oss som stadig sliter med å holde kroppen slik vi vil ha den, er at heller ikke en veldreid superstjernekropp kommer gratis.

Mange av dem søker eksperthjelp for å få spretten rumpe, flat mage og markerte muskler. Vi har møtt kjendistrenerne som banker Hollywood i form, og forteller gjerne videre hemmelighetene de fortalte oss.

Rumpemannen Mange trener med det mål å få en fin rumpe. Ifølge Hilary Swank er Franklin Westbrooks Hollywoods rumpemester.

- Han er «The Buttmaster». Han hever rumpa mi i løpet av en treningsøkt, forteller Hilary Swank.

- Jeg liker å si jeg er sunt opphengt i hofter, forteller personlig trener Franklin Westbrooks (42).

Når vi spør rundt i Hollywood, kommer ofte navnet hans opp. Han er kjent for å trene mange kjendiser, men han er også kjent for å behandle alle likt.

- Hofter er hofter, et ledd er et ledd, og en muskel er en muskel. Alle er like, men å trene kjendiser er likevel en utfordring, for det handler mer om hvordan man kommuniserer med dem enn hvordan man trener dem, forteller han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer