<strong>GLISSENT:</strong> Om sommeren vrimler det av mennesker på Markusplassen i Venezia. Nå derimot, er det mulig å nyte roen og virkelig se den fantastiske byen. Men husk vinterklær. Foto: Tove Andersson
GLISSENT: Om sommeren vrimler det av mennesker på Markusplassen i Venezia. Nå derimot, er det mulig å nyte roen og virkelig se den fantastiske byen. Men husk vinterklær. Foto: Tove Andersson Vis mer

Storbyferie

Venezia er også verdt et besøk om vinteren

På sommerstid kryr det av turister i kanalbyen. Reiser du nå derimot, kan du oppleve roen og virkelig nyte den historiske byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det sies at Venezia må besøkes før den synker, men – acqua alta – springfloen som truer byen med jevne mellomrom, har verken vasket bort romantikken før karnevalstid og turistflom.

Venezia er gjerne overfylt av turister om sommeren. Turismen er så ekstrem at flere tror den er i ferd med å ta knekken på hele byen.

Men også vinterstid er byen verdt et besøk. Men vær rask, i slutten av januar og langt ut i februar, da det tradisjonelle karnevalet - av flere kalt «verdens vakreste karneval» - arrangeres, strømmer folk igjen til byen fra fjern og nær.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer