<strong>ENDELIG GIFT:</strong> Ann Kristin Melby og Arvid Fallet hadde utsatt bryllupet på grunn av økonomi. Da Ann Kristin fikk påvist aggressiv kreft i hjernen, så samlet venner inn penger slik at paret fikk giftet seg før hun blir dårligere. Foto: Tove Jørgensen Johansen
ENDELIG GIFT: Ann Kristin Melby og Arvid Fallet hadde utsatt bryllupet på grunn av økonomi. Da Ann Kristin fikk påvist aggressiv kreft i hjernen, så samlet venner inn penger slik at paret fikk giftet seg før hun blir dårligere. Foto: Tove Jørgensen Johansen Vis mer

Ann Kristin har fått dødsdommen:

Vennene fikset ekspressbryllup

Ann Kristin har begrenset tid igjen å leve, men gode venner har gitt henne lyspunkter i en tung hverdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lite visste Ann Kristin Melby (41) fra Skjervøy i Troms om sin egen fremtid da hun i sommer gikk til lege med en forferdelig hodepine. Hun hadde slitt med migrene i mange år, men hodesmertene var sjelden så sterke at de førte til sykemelding.

Men denne gangen var det verre enn noen gang.

- Mine nærmeste ga beskjed om at jeg bare pratet uforståelig svada, og at det meste jeg gjorde var rot. Jeg klarte ikke engang å skrive en tekstmelding på telefonen for å si at jeg ikke hadde det bra, sier 41-åringen, som arbeider som renholder.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer