Du leser nå Dagbladet Pluss

Vendepunktet

Vennene til Emil Lindstrøm (35) mener han er i en midtlivskrise

Selv mener han det å si opp fast jobb for å bli popstjerne i Brasil er veloverveid.

VELOVERVEID: - Det er klart at jeg kjenner adrenalinet pumpe skikkelig når jeg tenker på at jeg faktisk har sagt opp jobben min, sier Emil LIndstrøm. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSEN
VELOVERVEID: - Det er klart at jeg kjenner adrenalinet pumpe skikkelig når jeg tenker på at jeg faktisk har sagt opp jobben min, sier Emil LIndstrøm. Foto: CHRISTIAN ROTH CHRISTENSENVis mer

Da jeg var 18 år, sang jeg på min egen skoleavslutning. En av dem som hørte meg synge, ville presentere meg for en produsent hun kjente. Hun sa at hun var sikker på at jeg kom til å få platekontrakt. Men jeg er en eventyrer og hadde allerede bestilt en sju måneders reise til Brasil. Vi ble enige om at jeg skulle ta kontakt med produsenten når jeg kom tilbake til Norge.

Men det ble ikke sånn. Da jeg var i Brasil, ble jeg veldig syk. Så syk at jeg nesten døde.

Jeg jobbet på en brasiliansk gård fra halv fem på morgenen til sju på kvelden hver dag i en lang periode, og det var da jeg ble syk. Jeg ble sett på som «han bortskjemte, norske gutten» på gården, og sammenliknet med deres standarder jobbet jeg ikke hardt nok. De sa det ofte til meg. Jeg bestemte meg for at jeg skulle klare det livet der, jeg skulle være tøff. Det endte med at jeg var for tøff mot meg selv.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.