Venninnene ble begge rammet av dødelige sykdommer

Etter at Lise fikk brystkreft og Cathrine ALS, er vennskapet sterkere enn noen gang.

UHELBREDELIG SYK: - Det første halve året etter at jeg fikk ALS gjorde jeg ikke annet enn å gråte. Jeg hadde bare lyst til å dø. Det var liksom ingen som kunne trøste, betror Cathrine Nordstrand (t.v.) sin venninne. Lise Askvik (t.h) fikk brystkreft. Foto: Espen Solli og privat
UHELBREDELIG SYK: - Det første halve året etter at jeg fikk ALS gjorde jeg ikke annet enn å gråte. Jeg hadde bare lyst til å dø. Det var liksom ingen som kunne trøste, betror Cathrine Nordstrand (t.v.) sin venninne. Lise Askvik (t.h) fikk brystkreft. Foto: Espen Solli og privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den tidligere P4-stjernen Lise Askvik (48) og Cathrine Nordstrand (48) ble godt kjent det året de begge studerte reiseliv på Wang i Oslo. Som 20-åringer hang de så tett sammen at mange tok dem for å være søsken. Da livet gikk videre, mistet de to bestevennene kontakten.

- Det skjedde så mye for oss begge. Lise ble reiseleder for Star Tour, mens jeg jobbet for Disney i Florida. Og da Lise ble radiokjendis, fikk jeg meg liksom ikke til å ringe bare for å slå av en prat, sier Cathrine.

BLACK WEEK!

Les Dagbladet+ til påske for 139,-

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer