Verdens beste lekeland - også for voksne

Dubai har alt for den lekne. Her er noe av det morsomste du bør få med deg.

KONTRASTER: Dubai er hypermoderne, men du finner også den gamle beduiner-kulturen i dette fascinerende turistlandet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
KONTRASTER: Dubai er hypermoderne, men du finner også den gamle beduiner-kulturen i dette fascinerende turistlandet. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I Dubai er det nesten alltid sol, godt over 30 varmegrader om vinteren – og masse morsomt å finne på for både store og små. Stedet er allerede kjent for spennende ørkenutflukter, innendørs skisenter, innendørs skytebane og gigantiske badeland.

I 2016 åpnet også et splitter nytt Legoland og Legoland vannpark, og ikke minst – verdens største innendørs temapark med berg- og dalbaner, dinosaurområde og masse moro for hele familien.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer